разбери повече

Ние предлагаме онлайн кредити от 100 до 10000 лв. с гъвкави схеми на изплащане по твой избор. Решаваш колко пари ти трябват, преценяваш за какъв срок ще можеш да ги изплатиш, определяш най-удобната за теб дата на падеж и избираш схема на погасяване.

Заемът се предлага в следните форми на изплащане:

Fix

Дължимата сума е разпределена на равни (анюитетни) вноски през целия период. Традиционен класически продукт, който предлага сигурност през целия период. Много подходящ, когато имаш регулярен доход и сравнително постоянен месечен разход.

Wave

Сумата се дължи до края на периода, като всеки месец се плаща минимална сума за револвиране. Създаден като модерен инструмент за млади и финансово активни хора, кредитът предлага богати възможности за многократно усвояване на допълнителни суми през целия период на договора.

Uni

Кредитът е предназначен за обединяване на задължения към небанкови финансови институции. Погасяването се извършва директно от нас по сметките на кредиторите. Необходими са „Удостоверения за актуален дълг".


Icon
как да взема?

Ако си ползвал финансови продукти, знаеш че повечето от тях ти казват: лесно е. Само в четири стъпки и с един клик! ИЗБЕРИ – ПОПЪЛНИ – ИЗПРАТИ - ПОДПИШИ! Ние ще ти кажем същото и ще добавим и сигурно. Виж още...

Icon
как да върна?

Това е въпрос, на който трябва да имаш отговор, още когато ти потрябват пари! Ние сме осигурили изключителното удобство сам да избереш датата, на която да погасяваш. Съобрази я с датата на месечното си възнаграждение или друг сигурен доход. Виж още...