• такса за оценка и риск лв.
  • общ размер на кредита лв.
  • размер на вноска лв.
  • лихвен процент 1.99 % / мес.
  • мин. месечна вноска 1.44 %
  • общо за връщане лв.

Какво е Cashio UNI и кога е препоръчително да го изберем?

Ако по някаква причина си натрупал няколко на брой кредитни задължения към небанкови финансови институции, все още без забави, и вноските им представляват трудност и ангажимент за теб, разгледай възможностите, които предоставя Cashio UNI за обединяването им в едно.
Направи си проучване! Обединяване можеш да направиш във всяка банка или в Cashio, с новия ни продукт Cashio UNI, като цената, която ще получиш е идентична. Тук обаче, можеш да спестиш време и да преминеш бързо през изцяло онлайн процес, за не повече от 15 минути. За твое удобство ние ще направим погасяването към кредиторите ти и ще ти преведем по сметката остатъчната сума, за допълнителни разходи, ако има такива.
Можеш да обединиш кредити до 10000 лв. със срок до 3 години. Така вместо да плащаш няколко вноски към различни институции, ще имаш ТОЧНО една, на дата, която сам си избереш.

За да бъдем максимално точни, е необходимо предварително да подготвиш „Удостоверение за актуален дълг“ за всеки един от кредитите, които желаеш да погасиш. В него е важно да се съдържа:

  • Коректно изписано име на кредитор
  • Актуална сума за предсрочно погасяване на задължението
  • Банкова сметка, по която ще извършим заплащането от твое име

Какво може да ти спести едно обединяване на бързи кредити?

Оптимизирането на лихвените разходи е от огромно значение за всеки бюджет и възможността да ги намалиш, с един кредит на разумна цена е от изключителна важност.
Можеш да имаш много по-ниска лихва при малко по-увеличен срок. Това ще облекчи в пъти месечния ти бюджет. Обединяването е много удобен, и дори задължителен инструмент за оптимизиране на разходите по обслужването на дълговете, сега можеш да го направиш с Cashio UNI, ако си обслужвал задълженията си навреме.
Помисли за удобството да направиш това онлайн на сайта ни. Спестяваш няколко часа и не е необходимо да пренареждаш дневните си ангажименти. Много по-лесно е от компютъра или телефона само в няколко стъпки.
Дори и днес да не чувстваш затруднение с плащането на вноските си - различните падежни дати, честото напомняне за предстоящо плащане от кредитори, самото физическо погасяване и ангажиментите да мислиш за него, причиняват голямо неудобство. Ежедневието ни е натоварено и динамично. Неминуемо във времето е възможно да се случи да забравиш, пропуснеш, или дори да забавиш някоя вноска. Това ще се отрази на кредитния ти рейтинг и ще се появи в ЦКР. Само една дата на плащане, при това точно кога ти е удобно, ще улесни обслужването.

За кого е предназначен Cashio UNI?

Имаш няколко кредита към небанкови институции. Все още държиш нещата под контрол и обслужваш задълженията си навреме. Не си плащал вноските си със забави повече от 30 дни.
Това означава, че си се показал като отговорен платец, притежаваш необходимата финансова култура и може да ти се има доверие, за да направиш обединяване на задълженията си на една много по-разумна цена.
Времето и удобството са едни от твоите ценности, затова и за теб е важно да получиш бързо качествена онлайн услуга по усвояване и обслужване на кредит.
Безопасността е ключова, предоставянето на услугата удобно у дома, напълно отговаря на съвременните стандарти и изисквания.

Не се колебай и бъди разумен! Обедини задълженията си бързо и лесно още сега с Cashio UNI!

потребителски кредит Cashio UNI