новини

Icon
17 май'22 Какво е “фишинг” атака?

Фишингът е едно от най-разпространените киберпрестъпления, чието приложение започва през 90-те години на миналия век и днес все още е с широка употреба и висока ефективност. Съвременният фишинг се различава от наивния спам, познат ни от близкото минало и е сериозна заплаха, често с болезнени последствия.
към новината ...

Icon
17 май'22 Какво е лизинг?

Лизингът, като форма на придобиване или ползване на дълготрайни материални активи в съвременния си вид, е познат от края на XIX век. Неговата популярност се дължи на предимствата, които той има в сравнение с останалите начини за осигуряване на необходими активи.
към новината ...

Icon
17 май'22 Какво е остатъчна стойност при вземане на лизинг?

При повечето лизингови договори има посочена остатъчна стойност. Тя е задължителна за оперативния лизинг и за финансовия лизинг с отворен край. Липсва в контракта за финансов лизинг, при който има пълно изплащане на доставната цена или, ако е упомената такава, тя е с пренебрежимо ниски стойности.
към новината ...

Icon
17 май'22 Как да изкараме пари за 1 час?

Всеки поне веднъж се е питал как да получава пари бързо и от дома си. Печалбите няма как да се случат, без да положите труд и доста усилия. Всеки има различни умения и може да се ориентира към определен вид работа онлайн или надомна.
към новината ...

Icon
17 май'22 Как се прави дарителска кампания?

Даренията могат да се събират не само от фондации. Всеки човек може да направи кампания, чрез която да се получат средства и помощи. Дарители винаги има и могат да подкрепят кауза, която им е „на сърце“.
към новината ...

Icon
17 май'22 Кои банки отпускат кредити с лошо ЦКР?

Съкращението означава Централен кредитен регистър. В него се прави досие на всеки, който взима пари назаем от фирми. Информацията дали сте коректен платец или не, и какво е вашето ЦКР, се вижда там.
към новината ...

Icon
4 май'22 Какво е оперативен лизинг?

Преди да решите да подпишете договор за лизинг, трябва да сте наясно какви права имате и какви са разликите между двата вида – оперативен и финансов. Необходимо е да бъдете наясно и каква е разликата и с продажба на изплащане.
към новината ...

Icon
4 май'22 Как да развием собствен бизнес?

Ясно е, че няма страхотен собствен бизнес без идея. Все пак, без правилно развиване, всяка замисъл ще остане само мечта и никога няма да се превърне в успешно начинание. Ако смятате, че току-що сте попаднали на идея, която може да доведе до стартиране на бизнес, ето няколко съвета от онлайн кредити Cashio, които да Ви помогнат да го развиете в правилната посока и да имате печалба с нормална инвестиция.
към новината ...

Icon
4 май'22 Как да спестим пари?

Можете да спестите пари по всякакви начини – да поставите пари в каса или мислено да категоризирате определена сума във Вашата разплащателна сметка като „спестявания“. Но е от решаващо значение да поставите финансите в сметка, създадена специално за тази цел.
към новината ...

Icon
4 май'22 Коя банка отпуска кредити най-лесно?

Кредитите, които отпускат банките, са доста разнообразни като продукти. Те трябва да отговарят на редица изисквания и условия, за да се търсят от клиентите. Конкурентността и ефективността са много важни. Заемите трябва да са бързи, с малко условия и бързо одобрение, защото кредитоискателите не искат да губят и минутка време и усилия.
към новината ...

Icon
20 април '22 Почивка за двама от Cashio за Великден

Cashio ще подари вълна от емоции на един от вас, като го зарадва с ваучер за 500 лв. за уикенд почивка за двама. На това му казваме ние ТОЧЕН подарък.
към новината ...

Icon
19 април '22 Финансовите продукти в ежедневието ни

От днес до 26 април, всеки получил SMS с покана за участие в проучването ни и се включил в него, има шанса да се спечели чисто нов смартфон.
към новината ...

Icon
13 април '22 Cashio ще подари точния за теб подарък за Великден

Слънчевите дни вече са тук, а с тях идва и най-шареният празник за цялата година, Великден. Всички ние нямаме търпение да си подарим весели моменти, боядисвайки яйца с любимите хора. Ние от Cashio искаме да те зарадваме, като ти подарим точно това, за което си мечтаеш.
към новината ...

Icon
25 ноември '21 Вслушай се в Cashio и спечели!

Ах, този звук на пари. Няма какво да се лъжем, всички го обичаме. Нашето звуково лого отключва сетивата и ти помага да визуализираш мечтите си.
към новината ...

Icon
22 ноември '21 Cashio Wave – порастваме не двойно, а тройно!

Хей, ти, готов ли си за нещо голямо? Вдигаме горния лимит на Cashio Wave от 1000 на 3000 лв. специално за теб!
към новината ...

Icon
1 септември '21 Потребителски кредит от Cashio вече до 10 000 лв.

Вече може да завиш до 10 000 лв., изцяло онлайн, с директен превод по твоята карта!
Услугите ни остават същите, както добре ги познаваш, но с нови суми.
към новината ...

Icon
19 юли '21 Бъди SMART: Покани приятел и спечелете ДВОЙНО с CASHIO!

Казват, че с какъвто се събереш, такъв ставаш. И тъй като ние познаваме нашите клиенти и знаем от опит, че са готини и точни, сме сигурни, че и твоите приятели също са такива.
Новата ни програма „Доведи приятел“ е точният избор да издигнете дружбата си на ново ниво.
към новината ...

Icon
04 юни '21 CASHIO UNI - обединение на кредити

Хората, ползващи кредити знаят – заемите са решение на спешен проблем или са шанс, да не бъде пропусната добра възможност за покупка, доставяне на услуга или бизнес. В днешно време животът със заеми не е нещо необичайно или страшно – необходима е дисциплина и финансова култура, за да сме спокойни за вноските, активност и интерес към варианти за организирането на всички плащания по-изгодно и навреме.
към новината ...

Icon
22 март '21 CASHIO WAVE - дигитален кредит от нова ера

Традиционната кредитна карта вече има своя конкурент - изцяло дигитален потребителски кредит от ново поколение CASHIO WAVE. Не е нужно да носиш пластика в портфейла си. И то поредната. Достатъчно е да извадиш телефона, да влезеш в профила си в CASHIO и без такси за издаване, преиздаване и обслужване лесно да започнеш да усвояваш кредита. Натискаш бутона и хоп – директно в картата ти.
към новината ...

Icon
21 декември '20 Защо все повече дами кандидатстват за кредит?

Динамичният свят, в който живеем, създава предпоставки за много и постоянни промени в ежедневието. В последните години жените си завоюват все по-важна роля в бизнеса. Те управляват финанси и хора, като всекидневно и отговорно взимат ключови решения, когато се възползват от кредитиране.
към новината ...

Icon
10 ноември '20 Възползвай се от услугите FIX или WAVE на CASHIO и спечели!

Екипът на CASHIO обещава да изненадва с услуга и подаръци, които са точно за теб!
Предлагаме ти дигитален потребителски кредит от ново поколение.
към новината ...

Icon
10 ноември '20 CASHIO звук точно на пари!

Даваме кредит предвиден точно за твоите нужди и желания.
Ние знаем, че пулса на новото и модерното изисква услугите да се случват лесно и веднага.
към новината ...