как да върна?

Icon

Това е въпрос, на който трябва да имаш отговор, още когато ти потрябват пари!

Ние сме осигурили изключителното удобство сам да избереш датата, на която да погасяваш. Съобрази я с датата на месечното си възнаграждение или друг сигурен доход.

В профила ти в „моите кредити“ имаш лесна възможност за плащане през сайта. Там се съдържа и цялата необходима информация, която ще те ориентира за размера на вноската ти, колко е текущото ти задължения, коя е датата, на която трябва да направиш плащане. Ако твоят CASHIO е в забава, там ще посочим дните и ще ти покажем какво е необходимо да заплатиш, за да поддържаш бюджета си във форма. Можеш да направиш консултация с нас, за да намерим най-удобния за теб вариант. Ние сме на линия на телефон 0700 40 120 или ни пиши в чата.

Посредством уебсайта cashio.bg, могат да се правят плащания по дължими суми от договори за кредит тип Cashio, както и да се заяви издаването на:

 • удостоверение за липса на задължение (ако кредитът ти е изплатен)
 • удостоверение за текущо задължение (ако кредитът ти е активен)

Размерът на таксите за издаване на копие от договор и удостоверения е определен с Тарифата за таксите на „Кеш Кредит“ ЕАД

За повече удобство сме осигурили и други канали, по които може да плащаш вноските си:

 • с банков превод
  получател: Кеш Кредит ЕАД
  банка: Райфайзен банк ЕАД
  IBAN: BG88RZBB91551000677842
  BIC: RZBBBGSF
 • на всяка каса на EasyPay

Твоя е отговорността да плащаш вноската си навреме и да не влизаш в други прекалено големи разходи и да можеш да посрещаш спокойно задълженията си.

Това ти помага да изградиш добра история в ЦКР, да повишиш кредитната си оценка и да имаш достъп до финансиране с преференциални условия.
А Кредитната оценка или Кредитен рейтинг е число между 0 и 1000, което показва твоята надеждност като кредитополучател.