въпроси и отговори


Icon
Как да намеря фирмата/магазина, за който да закупя ваучер?

Като натиснете бутона Купи ваучер ще влезете в страница, която съдържа списък на фирмите, които продават ваучери. Може да намерите търговския обект по неговото име, лого и описание. Също така обърнете внимание на адреса на магазина, за да не подарите ваучер, който може да бъде използван само в някое отдалечено населено място. Но пък има и фирми, които имат магазини в различни градове.

Icon
Как да закупя ваучер?

Натискате бутона "Подари ваучер" и се отваря страница, в която избирате фон на ваучера и повода, за който го подарявате. Избирате стойност на ваучера. Имайет предвид, че търговецът е определил минимална и максимална цена, в които рамки вие може да изберете каквато сума желаете. Необходимо е да въведете Вашият мобилен телефон и имейл. Това е изискване на банките, а и е необходимо за решаване на евентуални проблеми, примерно ако сте загубили закупения ваучер. Самата покупка се извършва с помощта на дебитна/кредитна карта. Ако искате ваучерът да бъде изпратен на получателя, можете да попълните неговия/нейния имейл адрес, както и пожелание по случай повода. Разбира се, избирате дата и час, на който да му бъде изпратен имейл с подаръчния ваучер.
Независимо дали сте избрали ваучерът да бъде изпратен на получателя, Вие също го получавате като PDF в CASHIO, както и на имейл. Въпреки че ваучерът е цифров и може да се използва от телефон, може да бъдете ретро и да го разпечатате на хартия. Той е форматиран така, че при сгъване да може да се постави в лускозна поздравителна картичка.

Icon
Необходимо ли е да се регистрирам и да си създам профил, за да купя подаръчен ваучер?

За услугата "Подаръчен ваучер" не се изисква регистрация и създаване на профил.

Icon
Колко струва услугата "подаръчен ваучер"?

При покупка на ваучер не се дължат такси. Вие получавате ваучера на стойността, на която сте го закупили.

Icon
Кое ми гарантира сигурност при плащане с карта на сайта на CASHIO?

При плащане с твоята кредитна или дебитна карта (Visa или MasterCard), ние прилагаме най-добрите практики и сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява, чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на картовия оператор. Автентичността на твоята карта се проверява, чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2), както и 3D SecureCode, за който е необходимо да си направиш предварителна регистрация в твоята обслужваща банка, с което ти осигурява спокойствие при плащане в Интернет. За идентифицирането ти като картодържател, сървърът e интегриран да поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode.

Icon
Как мога да плащам вноски по активния ми кредит?

 • на сайта https://cashio.bg в профил през меню "моите кредити"
 • с банков превод
  получател: Кеш Кредит ЕАД
  банка: "Обединена българска банка" АД
  IBAN: BG88RZBB91551000677842
  BIC: RZBBBGSF
 • на всяка каса на EasyPay

Icon
как съхранявате личните ми данни?

За да гарантираме сигурност за твоите данни е много важно да си създадеш профил в CASHIO.
Избери си парола с по-високо ниво на сигурност, като ползваш повече и различни символи. Тази парола е достъпна само за теб. Запомни я и не я споделяй с никой! С нея се отваря цялата налична информация за данните, които си попълнил и управляваш услугите, които ползваш от нас.