за нас

Ние сме CASHIO и предлагаме дигитален потребителски кредит от ново поколение с изцяло онлайн услуга за предоставяне, обслужване и плащане.

Разработили сме всички наши продукти и процеси с една единствена цел – да бъдат точно това, от което клиентите ни имат нужда, затова и те могат да избират най-удобния за тях начин на ползване и връщане на кредита, като дори сами посочат удобна за тях дата за плащане.

Fix

Може да се избира за суми от 100 до 5000 лв., за срок от 3 до 24 месеца. Погасяване се извършва на равни, фиксирани вноски всеки месец.

Wave

Използва се като кредитен лимит за суми от 100 до 1000 лв., с валидност от 12 месеца. Той може да се погасява на части, според желанието на клиента, който решава кога, колко да внесе в рамките на периода.

Uni

Избери да обединиш задълженията си със суми от 2000 лв. до 6000 лв. Имаш удобството да плащаш само една месечна вноска на атрактивна цена.

Icon

CASHIO е за всички работещи хора, които се осигуряват и могат да удостоверят дохода си, независимо дали практикуват свободна професия, развиват собствен бизнес или са постоянно заети на трудов договор.

Icon

CASHIO e изцяло дигитален, затова и клиентите свободно работят с компютър и могат да се ориентират в онлайн пространството предпочитат да използват услугата от разстояние, имат банкова сметка или други дигитални канали за разплащане и най-вече ценят времето си.

Icon

Ние в CASHIO държим на бързината и лекотата, но най-вече искаме те да вървят ръка за ръка със сигурността и спокойствието за нашите клиенти. Спазваме всички въведени правила по Европейския регламент за защита на личните данни GDPR.


Отпусканите суми Cashio се реализират от кредитор Кеш Кредит Мобайл (ЕИК 202376220) със седалище и адрес на управление гр. София 1309, ж.к. „Света Троица“, ул. „Зографски Манастир“ 15, вх.Г, ет. 6, Бизнес център „Сити парк“.

Предметът на дейност на Кеш Кредит Мобайл е отпускане на заеми съгласно „Закона за кредитните институции“. Надлежно вписан в регистъра на финансовите институции по чл. 3а от Закона за кредитните институции, поддържан от Българската народна банка с БНБ удостоверение за вписване Nо. BGR00310 заповед N: РД 22-2584/24.04.2013г. Справка в регистъра може да бъде направена на сайта на Българската народна банка. Компанията е администратор на лични данни съгласно Удостоверение за вписване в „Регистър на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ към КЗЛД.